Kedves Látogató!

Üdvözöllek a hitelközvetítéssel és befektetésekkel foglalkozó oldalunkon.

Karácsony Tamás vagyok, a karacsonytamas.hu oldal tulajdonosa.

Nagyon örülök, hogy itt vagy.

 

Portfóliókezelői háttérrel a hitelközvetítésben

Sok kollégámmal ellentétben én nem ügynökként, értékesítőként kezdtem a karrierem és aztán menet közben szereztem meg a pénzügyi és gazdasági tudást, hanem a pénzügyi szakmából érkeztem ebbe az ügynöki világba. Jelenleg a legnagyobb független, nem banki vagyonkezelőnél dolgozom, ahol két, összesen 20 milliárd forint vagyonnal rendelkező portfóliót kezelek.

A bankok követése az életem

A bankszektor a szakterületem, ezért munkám nagy része a bankok elemzéséből, banki vállalatértékelésből áll. Emiatt az érdeklődési körömbe nagyon jól illeszkedik a hitelközvetítés, hiszen míg a munkám során a banki kimutatásokat, eredményeket, számokat, stratégiákat inkább „fentről”, addig a hitelközvetítés során a frontközelből látom. Így egyszerre van lehetőségem beszélni a régiós bankok vezérigazgatóival, pénzügyi vezetőivel, befektetői kapcsolattartóival, és az ügyfeleivel is. Ha épp leszálló ágban van a hitelezés, én már akkor látom, amikor a statisztikai adatok és a banki kimutatások még el sem készültek.

Miért lehet hasznos ez Neked?

Mert az átlagosnál jobban átlátom a banki folyamatokat, a várható kamatemeléseket és a gazdasági folyamatokat. Kevesen értik ezeket olyan mélyen, mint én, és még kevesebben vannak, akik közülünk hitelközvetítőként dolgoznak, és az ügyfeleknek is segíteni tudnak.

Pénzt és időt spórolunk

Munkatársaimmal azon leszünk, hogy minél több pénzt, és időt spóroljunk meg Neked. Mi valóban tudjuk, hol találod meg a számodra elérhető legjobb feltételeket.
Remélem, hogy hasznosnak találod a weboldalunkat, és segíteni tudunk Neked a hitelfelvételben. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk, szívesen segítünk!
Minden jót kívánok!

Karácsony Tamás

Nyugalom, nálunk a legjobb kezekben vagy!

Függetlenek vagyunk

Mi nem a bankot képviseljük, ha kérdezel tőlünk...
Mi nem a bankot képviseljük, ha kérdezel tőlünk. Számunkra nincs különbség, hogy melyik bankot választod.
Visszahívást kérek

Megoldjuk a problémáidat

... azt gondolnád, hogy a legnagyobb hozzáadott értékünk, hogy megtaláljuk és lealkudjuk a legjobb banki ajánlatot neked?
Talán elsőre azt gondolnád, hogy a legnagyobb hozzáadott értékünk, hogy megtaláljuk és lealkudjuk a legjobb banki ajánlatot neked. De valójában akkor leszel hálás, ha valami komoly probléma merül fel, és a feketeöves majdnem 30 éves banki tapasztalattal rendelkező kolléganőnk megoldja neked. Ha nem tudja, akkor azt valószínűleg nem is lehet. 
Visszahívást kérek

Időt spórolunk neked

Amit a törvény megenged, mi elintézzük helyetted.
Mi töltjük ki a banki igénylőlapot, nyomtatványokat, nyilatkozatokat, és mindezt elvisszük hozzád személyesen aláírásra. Tapasztalatunkkal pedig segítünk, hogy minél kevesebb felesleges kört kelljen futnod. 
Visszahívást kérek

Tőlünk bátran kérdezhetsz

Mi nemcsak megtaláljuk az elérhető legjobb banki ajánlatot ...
Mi nemcsak megtaláljuk az elérhető legjobb banki ajánlatot, hanem egyedi kedvezményekkel tovább is faragunk belőle, ha a hitelösszeg és a jövedelmi helyzet lehetőséget ad rá. Egy igazán jó ügyfélért a bankok is versenyeznek. 
Visszahívást kérek

Pénzt spórolunk

Mi nemcsak megtaláljuk az elérhető legjobb banki ajánlatot ...
Mi nemcsak megtaláljuk az elérhető legjobb banki ajánlatot, hanem egyedi kedvezményekkel tovább is faragunk belőle, ha a hitelösszeg és a jövedelmi helyzet lehetőséget ad rá. Egy igazán jó ügyfélért a bankok is versenyeznek. 
Visszahívást kérek

Gazdasági kérdésekben is otthon vagyunk

... gazdasági és megtakarítási kérdésekben is kikérheted a véleményünket.
Egy portfóliókezelővel a sorainkban a gazdasági és megtakarítási kérdésekben is kikérheted a véleményünket. Ezzel is szeretnénk többek lenni, mint egy egyszerű hitelszakértő. 
Visszahívást kérek

Ügyfeleink írták rólunk

Hatékonyan segítettek
Balázs
Tovább olvasom
Nekem egy elég nehéz ügyem volt, mert az értékbecslő nem volt túl rugalmas, ami miatt plusz papírokat kellett beszerezni. Gyűlölöm a bürökráciát és még sosem csináltam ilyet, és a bank persze csak annyit mond, hogy oldjuk meg.
Eligazítást Tamáséktól kaptam, így legalább megoldódott az ügy.
Állampapír jelzáloghitelből
Kujbus Tibor
Tovább olvasom
Én egy szabadfelhasználású jelzáloghitelt vettem fel, inflációkövető állampapírt vettünk belőle, mert magasabb volt a kamata, mint a hitel kamata. A hitelközvetítő aki segített egyébként egy portfóliókezelő, így a hitel célja miatt többet beszéltünk a befektetésekről és az inflációról, mint a hitelről.
Segítőkész kapcsolattartás
Miklós Bálint
Tovább olvasom
Tamás nagyon segítőkész volt végig az egész folyamat során. Már az első alkalommal átbeszéltük, mennyi hitelt kaphatok, és hol, milyen kamatot kapnék. Nagyon könnyű volt vele a kapcsolatot tartani, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Olcsóbb hitel
Tóth Ádám
Tovább olvasom
Nem vagyok nagy ügynökpárti, de tényleg olcsóbb volt a hitel, mint a fiókban. Bankba tényleg csak szerződni kellett menni, még az előzetes aláíráshoz is kijöttek hozzám a munkahelyemre.
Korrekt, gyors
Edit
Tovább olvasom
Korrekt, gyors, segítőkész.
Ajánlom mindenkinek, pénzügyi kérdésekben.
Vevőközpontú, szakszerű
Tóth Ádám
Tovább olvasom
Karácsony Tamást és csapatát mindenkinek csak ajánlani tudom. Vevőközpontú, szakszerű és magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. Az ügyintézés nagyon gördülékenyen ment. Rengeteg terhet vettek le a vállamról, amivel sok időt és pénzt spóroltam, így biztos, hogy legközelebb is hozzájuk fogok fordulni.
Segítőkész csapat
Segítőkész csapat
Kiss-Münnich Dóra
Tovább olvasom
Jó szívvel ajánljuk Tomit és munkatársait! Már az első beszélgetésünk alkalmával is nagyon barátságos voltak, minden kérdésünkre készséggel válaszoltak. Nagyon segítőkészen, lelkiismeretesen keresik a megoldást a felmerülő problémákra. Rendkívül alapos és felkészült csapat.
Szakmai profizmus
Rubold Bálint
Tovább olvasom
Tamás a hitelfelvétel folyamatának elejétől a végéig segítőkész volt. Mindent részletesen elmagyarázott. Pontos, türelmes és szakmai profizmus jellemzi.
Csak ajánlani tudom.
Előző
Következő

Tégy próbára minket!

Ha valahol elakad a banki folyamat, a feketeöves, majdnem 30 éves banki tapasztalattal rendelkező kolléganőnk megoldja Neked. Amit ő sem tud elintézni, az tényleg lehetetlen. 

Hitelőszűrő